Info

 

Taiteiden yötä ei järjestetä 20.8.2020

Helsingin tapahtumasäätiön hallitus linjasi maanantaina 11.5. järjestetyssä kokouksessaan, ettei säätiö voi koronaviruspandemian vuoksi järjestää Juhlaviikoille suunniteltuja yleisötapahtumia. Helsinki on Suomen tiheimmin asuttu alue ja koronavirustartuntoja on täällä ollut, ja oletettavasti tulee olemaan, enemmän kuin muualla Suomessa myös elokuussa.

”Festivaaliohjelmaa on valmisteltu pitkään, ja onkin harmillista, että emme pääse toteuttamaan tälle vuodelle suunniteltua hienoa tapahtumaa. Yleisön, artistien ja työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi ovat kuitenkin tässä tilanteessa ensisijaisia”, sanoo Helsingin tapahtumasäätiön toimitusjohtaja Stuba Nikula. ”Uusien tapahtumia koskevien linjausten odottaminen kesäkuun alkuun asti olisi ollut tuotantojemme kannalta kestämätöntä, joten koemme säätiön hallituksen tehneen ainoan mahdollisen ratkaisun.”

“Iso kiitos taiteilijoille, kumppaneille ja kaikille, jotka ovat olleet luomassa tämän vuoden Juhlaviikkoja. Olemme todella pahoillamme ja teemme kaikkemme, että taide ja yleisöt kohtaavat jälleen tulevaisuudessa”, sanoo Helsingin juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari.

Helsingin juhlaviikonloppua vietetään 21.–23.8.2020. Lue lisää: helsinkifest.fi

 

Vuonna 2021 Helsingin juhlaviikot järjestetään 19.8.–5.9. ja Taiteiden yötä juhlitaan festivaalin avajaispäivänä 19.8.2021.

 

 

KYSYTTÄVÄÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Sähköposti: taiteidenyo@helsinkifestival.fi
Puh. +358 50 911 3180