Ilmoita tapahtuma

Ilmoittautuminen vuoden 2019 Taiteiden yöhön on päättynyt. Haku vuoden 2020 ohjelmaan käynnistyy keväällä.

 

Tapahtuman järjestäminen 

Taiteiden yö on iloinen, urbaani ja kaikille avoin kaupunkijuhla, jonka tarkoitus on tehdä taiteen monimuotoisuus näkyväksi. Ilmoittautuminen mukaan Taiteiden yön ohjelmaan on maksutonta ja kaikkiin Taiteiden yön tapahtumiin tulee olla vapaa pääsy.  Parhaan tapahtuman järjestät ottamalla osallistujat, naapuruston ja kaupungin huomioon. Tapahtumajärjestämiseen liittyvät ohjeet, mahdollisesti tarvittavat luvat ja ilmoitukset löydät täältä.

Muistathan myös, että tapahtumajärjestäjä on tapahtumansa vastuullinen tuottaja ja huolehtii itse tapahtuman järjestelyistä, turvallisuudesta sekä tarvittavien lupien ja ilmoitusten hoitamisesta.

Kaupalliset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole Taiteiden yön keskiössä. Juhlaviikot pidättää oikeuden päättää, mitkä tapahtumat tulevat osaksi tälle sivustolle koottavaa ohjelmaa.

Taiteiden yön tietosuojaseloste »

 

Markkinointi ja viestintä

Taiteiden yö ja Helsingin juhlaviikot viestii pienistä ja suurista Taiteiden yön tapahtumista aktiivisesti omissa viestintäkanavissaan kuten Facebookissa ja Instagramissa. On kuitenkin tärkeää, että Taiteiden yön tapahtumajärjestäjät viestivät  tapahtumistaan myös omien verkostojensa kautta.

Ilmoita tapahtuma

Esikatsele